Павел Найденов - бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, си отиде

...
Павел Найденов - бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, си отиде
Коментари Харесай

Има ли проклятие върху рода на Илия Павлов?

Павел Найденов   - бащата на първия роден милиардер  Илия Павлов , си отиде безшумно от света на 84 години. В началото на годината получил инсулт, а по-късно се заразил с Ковид-19. Близките му са го настанили в приют, до последно се е налагало да му се дава О2. Издъхнал на 24 февруари и бил кремиран.

Преди това снаха му  Дарина Павлова  и тримата му внуци пристигнали да го изпратят на поклонение, без да афишират обществено нито новината за гибелта му, нито идването си от чужбина, твърди някогашният зам.-председател на " Мултигруп " Георги Петков.

Най-голямата внучка Венцислава, която е първия брак на Илия Павлов , от години е женена в Дубай. При нея в емирството живее съвсем целогодишно и снахата на умрелия - Дарина Павлова. Другите две внучета Илия-Калоян и Паола, децата на Илия и Дарина, са в Америка, пише  " Минаха години ".

Бай Павел надживя и двете си деца. Илия бе разстрелян пред централата на ръководена от него компания " Мултигруп " на 7 март 2003 година, а килърът остана незнаен.

Дъщерята Славка също почина от патрон, изстрелян от някогашната брачна половинка на някогашния й мъж Лестър Уилсън, която лудо ревнувала българката. С майка си почина и внука на бай Павел - Пол. Трагедията стана през 2010 година и Америка, където живееше Славка.

Найденов не се съобщи след тези удари на ориста, само че и не потърси съвет в гадатели и явления, с цел да разбере дали има родово проклинание над семейството. Сам е признавал, че не има вяра на сходни неща, по тази причина по този начин и не влезнал при Ванга. Не помнеше по кое време е била експедицията му до Петрич, само че тогава отива като компаньон на собствен другар. " Мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми споделя. Ама по този начин и не отидох ", признава Найденов в изявление приживе.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР